Καθημερινά χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν βλάβες και κάθε είδους τεχνικά προβλήματα στις συσκευές, στα ηλεκτρονικά συστήματα και στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν. Η χρήση του διαδικτύου είναι η αμεσότερη λύση για την εύρεση των επαγγελματιών που μπορούν να επιλύσουν σύντομα και αποτελεσματικά αυτά τα προβλήματα, όμως τις περισσότερες φορές μία απλή αναζήτηση στο Google δεν είναι αρκετή. Επιπλέον, αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρονοβόρα καθώς δεν προσφέρει την εξειδικευμένη πληροφόρηση και την ανάλογη ταξινόμηση που απαιτείται για να βρεθεί, όσο το δυνατόν πιο εύκολα, η ενδεδειγμένη επιχείρηση για κάθε περίπτωση. Ως εκ τούτου, κάθε ενδιαφερόμενος αναγκάζεται να ξοδεύει αρκετό χρόνο, επισκεπτόμενος δεκάδες ιστοσελίδες μέχρι να εντοπίσει την κατάλληλη. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που αποφασίσει να αναζητήσει τεχνική υποστήριξη μέσω των Social Media, όπου είναι αναγκασμένος να φιλτράρει έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το TechnoloGreece αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε ιδιώτη ή επιχείρηση που χρειάζεται ποιοτική τεχνική υποστήριξη άμεσα. Προσφέρει στον χρήστη την δυνατότητα να αναζητήσει, να συγκρίνει και να επιλέξει τους επαγγελματίες που παρέχουν τις υπηρεσίες που επιθυμεί, στην περιοχή που τον ενδιαφέρει. Μέσα σε ένα απόλυτα λειτουργικό και εύχρηστο περιβάλλον, ο χρήστης μπορεί να συμβουλευτεί τις αξιολογήσεις άλλων χρηστών, να ενημερωθεί για τις παροχές κάθε επιχείρησης και να μπορέσει να καταλήξει εύκολα σε αυτήν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, δίχως να αποπροσανατολίζεται με περιττές πληροφορίες και δυσνόητους όρους ή να βομβαρδίζεται με ενοχλητικές διαφημίσεις. Η δομή του TechnoloGreece είναι φιλική προς τον καθένα, είτε είναι αρχάριος χρήστης είτε προχωρημένος, ενω τα παρεχόμενα στοιχεία και τα διαθέσιμα εργαλεία του ευρετηρίου έχουν οργανωθεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να είναι πραγματικά χρήσιμα και κατανοητά σε όλους, κάνοντας την αναζήτηση τεχνικής υποστήριξης μία εξαιρετικά απλή και γρήγορη διαδικασία.

Αναζήτηση τεχνικής υποστήριξης

Για να βρεις τους κατάλληλους επαγγελματίες για το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, χρησιμοποιήσε την φόρμα αναζήτησης στην Αρχική σελίδα του TechnoloGreece, προσδιορίζοντας τον τομέα τεχνικής υποστήριξης που σε ενδιαφέρει και την περιοχή σου. Στα αποτελέσματα της αναζήτησης θα μπορέσεις να δεις τις αντίστοιχες επιχειρήσεις και να χρησιμοποιήσεις τα Φίλτρα και τις επιλογές Ταξινόμησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

Εκτός απο την φόρμα αναζήτησης, έχεις επίσης την δυνατότητα να επιλέξεις τον επιθυμητό τομέα τεχνικής υποστήριξης στην Αρχική σελίδα ή στο μενού του TechnoloGreece, για να δεις όλες τις επιχειρήσεις του συγκεκριμένου τομέα και κατόπιν να χρησιμοποιήσεις τα Φίλτρα για να επιλέξεις την περιοχή που σε ενδιαφέρει.

Σε περίπτωση που θέλεις να δεις όλες τις επιχειρήσεις κάποιας περιοχής, ανεξαρτήτως τομέα τεχνικής υποστήριξης, μπορείς να επιλέξεις την περιοχή που σε ενδιαφέρει στην Αρχική σελίδα και ύστερα να χρησιμοποιήσεις τα Φίλτρα για να συγκεκριμενοποιήσεις την αναζήτησή σου.

Παρουσιάσεις επιχειρήσεων

Μέσω των παρουσιάσεων μπορείς να ενημερωθείς για τον τρόπο λειτουργίας, τη φιλοσοφία και τις υπηρεσίες κάθε επιχείρησης. Οι παρεχόμενες πληροφορίες θα σε βοηθήσουν να σχηματίσεις μία πλήρη εικόνα για τις δυνατότητες της και να συμπεράνεις αν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου. Επίσης μπορείς να δεις την ακριβή τοποθεσία της εκάστοτε επιχείρησης στον χάρτη και τα στοιχεία επικοινωνίας που θα σου φανούν χρήσιμα αν την επιλέξεις.

Επιλογή της κατάλληλης επιχείρησης

Για να αποφασίσεις ποιά είναι η κατάλληλη επιχείρηση για την επίλυση του τεχνικού προβλήματός σου, δες τις υπηρεσίες των εμφανιζόμενων επιχειρήσεων, σύγκρινε τις παροχές τους και συμβουλεύσου τις αξιολογήσεις των χρηστών του TechnoloGreece. Όταν κάνεις την επιλογή σου, μπορείς να επικοινωνήσεις με την επιχείρηση που διάλεξες, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρεις στην παρουσίασή της.

Δημιουργία λογαριασμού

Η δημιουργία λογαριασμού είναι προαιρετική, αλλά εξαιρετικά χρήσιμη, καθώς σου δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσεις τις αγαπημένες σου επιχειρήσεις για να μπορείς να βρεις άμεσα τα στοιχεία τους σε περίπτωση που χρειαστείς τεχνική υποστήριξη στο μέλλον. Επίσης σου επιτρέπει να αξιολογήσεις τις επιχειρήσεις που σε έχουν εξυπηρετήσει στο παρελθόν, βοηθώντας έτσι τους υπόλοιπους χρήστες που αναζητούν την κατάλληλη επιχείρηση για το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Ακόμα, παρέχει ορισμένα σημαντικά προνόμια όπως η άμεση ενημέρωση για κάθε νέα υπηρεσία του ευρετηρίου, η κατά καιρούς λήψη εκπτωτικών κουπονιών για τις υπηρεσίες συγκεκριμένων επιχειρήσεων, η δυνατότητα σχολιασμού των δημοσιευμένων αξιολογήσεων και η συμμετοχή στους διαγωνισμούς που ανά τακτά χρονικά διαστήματα διεξάγει το TechnoloGreece.

Για να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου, μπορείς να επισκεφθείς την σελίδα Είσοδος και να πραγματοποιήσεις Εγγραφή.

Αξιολόγηση επιχειρήσεων

Οι επιχειρήσεις του ευρετηρίου αξιολογούνται και βαθμολογούνται, με σκοπό να αναδειχθούν οι επαγγελματίες που προσφέρουν πραγματικά ποιοτικές υπηρεσίες και να βοηθηθούν οι χρήστες στην επιλογή των κατάλληλων επιχειρήσεων για την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης μπορεί να αναρτήσει την αξιολόγησή του και να βαθμολογήσει την επιχείρηση που τον έχει εξυπηρετήσει στο παρελθόν, βάσει τεσσάρων κριτηρίων (ποιότητα υπηρεσιών, κόστος υπηρεσιών, χρόνος εξυπηρέτησης, φιλικότητα προσωπικού), τα οποία διαμορφώνουν τον μέσο όρο της βαθμολόγησης. Για να διασφαλιστεί η απαραίτητη αξιοπιστία, κάθε χρήστης μπορεί να αξιολογήσει μόνο μία φορά την εκάστοτε επιχείρηση. Επιπλέον, απαιτείται να διαθέτει λογαριασμό στο TechnoloGreece και να έχει συνδεθεί σε αυτόν.

TechnoloGreece support

Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ή χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του ευρετηρίου ή την δημιουργία και διαχείριση του λογαριασμού σου; Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας! Χρησιμοποίησε την φόρμα υποστήριξης χρηστών για να περιγράψεις το ζήτημα που σε απασχολεί ή επισκέψου την σελίδα επικοινωνίας και στείλε το μήνυμά σου στο TechnoloGreece. Εναλλακτικά, μπορείς να συμβουλευτείς τις συχνές ερωτήσεις χρηστών όπου θα βρεις αναλυτικές απαντήσεις για τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις των χρηστών του ευρετηρίου. Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική την εύκολη, γρήγορη και άνετη περιήγησή σου στο TechnoloGreece και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην άποψή σου, οπότε αν έχεις κάποια απορία, πρόταση, σχόλιο ή προβληματισμό, η διαχειριστική ομάδα είναι πάντοτε στη διάθεσή σου!