Καταχώρησε την επιχείρησή σου στο TechnoloGreece

Γίνε μέλος του πρώτου ελληνικού τεχνολογικού ευρετηρίου

Καθημερινά χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν βλάβες και κάθε είδους τεχνικές δυσλειτουργίες στις συσκευές, στα ηλεκτρονικά συστήματα και στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν. To TechnoloGreece προσφέρει όλα τα χρήσιμα εργαλεία που χρειάζονται για να βρουν εύκολα και γρήγορα τους επαγγελματίες που μπορούν να επιλύσουν αυτά τα προβλήματα, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.
Το TechnoloGreece δίνει στις εταιρείες και τους ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν τεχνική υποστήριξη, την δυνατότητα να εγγραφούν στο ευρετήριο και να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους, προσεγγίζοντας άμεσα τους χρήστες που επιζητούν τις ανάλογες υπηρεσίες και ταυτόχρονα ισχυροποιώντας την διαδικτυακή προβολή τους. Τα οφέλη είναι πολλαπλά, ενώ η διαδικασία καταχώρησης είναι εξαιρετικά απλή και σύντομη.

Παρουσίασε τις υπηρεσίες της επιχείρησής σου στους αυριανούς πελάτες της

Επίλεξε το πακέτο συνδρομής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου

Οι τιμές των ετήσιων πακέτων συνδρομής περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

Με την καταχώρησή της στο TechnoloGreece, κάθε επιχείρηση αποκτά την δική της παρουσίαση, στην οποία μπορεί να αναρτά τις πληροφορίες που επιθυμεί, να παρουσιάζει τις υπηρεσίες και τα πλεονεκτήματά της, να ενημερώνει τα στοιχεία επικοινωνίας και το ωράριο λειτουργίας της.

Στο TechnoloGreece δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή οποιουδήποτε τύπου οικονομικές δεσμεύσεις / υποχρεώσεις των επιχειρήσεων. Το μοναδικό κόστος για την παρουσίαση μιας επιχείρησης στο ευρετήριο είναι η ετήσια συνδρομή που η ίδια επιλέγει, ενώ διατίθεται και ένα πακέτο συνδρομής απεριόριστης διάρκειας με μηδενικό κόστος. Το TechnoloGreece αποτελεί την πιο συμφέρουσα και αποδοτική λύση προβολής στο ελληνικό internet για τις επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.