Καταχώρησε την επιχείρησή σου στο TechnoloGreece

Γίνε μέλος του πρώτου ελληνικού ευρετηρίου υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης

Καθημερινά χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν βλάβες και κάθε είδους τεχνικά προβλήματα στις συσκευές, στα ηλεκτρονικά συστήματα και στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν. Η χρήση του διαδικτύου είναι η αμεσότερη λύση για την εύρεση των επαγγελματιών που μπορούν να επιλύσουν σύντομα και αποτελεσματικά αυτά τα προβλήματα, όμως τις περισσότερες φορές μία απλή αναζήτηση στο Google ή στα Social Media δεν είναι αρκετή. Επιπλέον, αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρονοβόρα καθώς δεν προσφέρει την εξειδικευμένη πληροφόρηση και την κατάλληλη ταξινόμηση που απαιτείται για να βρεθεί, όσο το δυνατόν πιο εύκολα, η ενδεδειγμένη επιχείρηση για κάθε περίπτωση.

Το TechnoloGreece προσφέρει στους χρήστες του την δυνατότητα να αναζητήσουν, να συγκρίνουν και να επιλέξουν τους κατάλληλους επαγγελματίες, οργανωμένα και γρήγορα, ενώ παράλληλα παρέχει στις καταχωρημένες επιχειρήσεις την ευκαιρία να ενημερώσουν εκτενώς τους χρήστες για τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που παρέχουν, να προσεγγίσουν χιλιάδες ανθρώπους που αναζητούν αντίστοιχες υπηρεσίες, να βελτιστοποιήσουν την διαδικτυακή προβολή τους και να αυξήσουν το πελατολόγιό τους.

Επίλεξε το πακέτο ετήσιας συνδρομής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σου

Ο Φ.Π.Α. είναι δωρεάν για τον πρώτο χρόνο!

Κάθε πακέτο συνδρομής αφορά 1 καταχώρηση επιχείρησης σε 1 επαγγελματικό τομέα του ευρετηρίου και ισχύει για 1 χρόνο από την ημερομηνία καταχώρησης.

Παρέχεται η δυνατότητα ανανέωσης του πακέτου συνδρομής κάθε χρόνο.

Χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνία
Συχνές Ερωτήσεις